ESTETICĂ FACIALĂ ȘI CORPORALĂ

Clinica PERFECT DETOX EFECT oferă și servicii de Estetică medicală bazată pe tratamente estetice minim invazive de ultimă generație.

Mezoterapia injectabilă

Metoda de tratament cu ZERO riscuri și ZERO efecte secundare care oferă soluții terapeutice eficiente pentru o multitudine de probleme:
• la nivelul feței – riduri și linii de expresie, piele flască, piele deshidratată și ternă, hiperpigmentare, acnee, cuperoză, rozacee
• la nivelul corpului – celulită, depozite localizate de grăsime (ex. bărbie dublă), vergeturi, cicatrice, piele deshidratată/flască pe mâini, gat, decolteu
• alopecie
• hiperhidroză

Cosmetica Faciala 1
Cosmetica Faciala 2

Terapia PRP (Platelet Rich Plasma – plasmă bogată în trombocite)

Metodă revoluționară de regenerare și revitalizare utilizată cu succes în ortopedie, urologie, stomatologie, medicina sportivă, dar și in medicina estetică, datorită efectelor de stimulare a sintezei de colagen, stimulare a producției factorilor de creștere a părului și de regenerare celulară.

Plasma Pen

Tehnologie modern care utilizează plasma (a patra stare de agregare a materiei, pe lângă solid, lichid, gaz) pentru reintinerirea pielii, pentru îndepărtarea, leziunilor pigmentare și a leziunilor tegumentare benigne. Plasma determină contracția instantanee și creșterea tonusului pielii.
Blefaroplastia nechirurgicală și lifting-ul facial sunt doua aplicații redutabile ale acestei tehnologii.

Cosmetica Faciala 3
Cosmetica Faciala 4

Fototerapie

Masca LED pentru față și gât, cu efect de rejuvenare, uniformizare a culorii pielii, stimulare a microcirculației și a sintezei de colagen, revitalizare celulară și efect antiinflamator.
Poate fi utilizată ca tratament în sine sau complementar cu alte tratamente estetice.