CUM TRATAM

Proceduri medicale paracticate în tratamentele pe care le oferim


Sondajul hepato-biliar
eliminarea din căile hepatice si căile biliare a reziduurilor, paraziților, mâlului sau depunerilor de colesterol.

Colonoterapia
cu rol de evacuare completă si de curățare a colonului de toate materiile fecale, chiar și a depozitelor mai vechi de reziduuri rămase printre vilozitațile intestinale.

Sauna umedă
termoterapia umedă, are rol de activare a microcirculației sanguine la nivelul pielii, prin care se elimină toxinele circulante. În urma căldurii aplicate, acestea trec in sânge prin topirea țesutului gras care este principalul depozit al toxinelor in corpul uman.

Băi de întinerire
cu rol de îndepărtare a stărilor de oboseala, tensiune nervoasă, insomnie, dureri musculare și articulare, acnee
cu rol de reglare a contracțiilor cardiace, a circulației coronariene, a tonifierii musculaturii cardiace și a patului vascular, a fluxului sanguin renal, modificând astfel hemodinamica.

Masajul visceral
cu rol in echilibrarea energetică a tuturor organelor abdominale, prin care eliminăm staza venoasa si limfatică, amplificând microcirculația locala.

Perfuzii de detoxifiere si revitalizare
a căror eficiența este mult amplificată prin metoda electro-chimică a Prof. Khachatryan.

Consumul unor produse natural
bio-active cu rol de extragere, neutralizare si eliminare a metalelor grele si chimicalelor din corp.

Consumul de apă alcalina puternic ionizata cu ioni de hidrogen
Produsă cu echipamente inventate și brevetate de către Prof. Khachatryan în diverse grade de hidrogenare și alcalinizare corespunzătoare afecțiunilor tratate și etapelor de tratament.

Postul therapeutic
cu rol de eliminare rapidă a toxinelor din organism, de refacere a potențialului electric celular, amplificând si mentinând funcția de autoepurare celulară, având ca rezultat scăderea ponderală si echilibrarea funcțiilor endocrine.

Deparazitarea interna completa
deparazitarea ficatului, căilor biliare, colonului cu scop de eliminare a oricărui factor perturbator al metabolismului celular si general.

Implantul digestiv, nazal, vaginal cu probiotice
conține 40 de tipuri de bacterii benefice activate, obținut si brevetat de Prof. dr. A. Khachatryan. Implantarea florei se efectuează atât la nivel digestiv superior (cale orala), cât și la nivel digestiv inferior (cale anală, până la 120 cm de la orificiul anal extern), la nivel nazal si vaginal cu aplicatoare specifice.

Deparazitarea interna completa
deparazitarea ficatului, căilor biliare, colonului cu scop de eliminare a oricărui factor perturbator al metabolismului celular si general.