DESPRE

Clinică

PERFECT DETOX EFECT este marca înregistrată a societății comerciale cu raspundere limitată Perfect Detox Efect.
Această societate a fost înființată în data de 08.02.2018, cu aport de capital integral românesc și reunește în acționariat experiența și competența unor cadre medicale de prestigiu cu priceperea și determinarea unor manageri de succes în diferite domenii.

Detoxifierea organismului este o șansă deosebită pentru omul modern de a își menține sau de a își recăpăta starea de sănătate.
Platforma pentru detoxifierea propusă de noi o reprezinta conceptul profesorului academician doctor Ashot Khachatryan care ne-a facut onoarea de a ne fi partener.

DESPRE CLINICA 1

EFECTUL KHACHATRYAN

O VIZIUNE REVOLUȚIONARĂ PREVENȚIE, TRATAMENT, STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

Pe parcursul cercetărilor sale, profesorul Ashot Khachatryan a observat că radicalii liberi și toxinele care contribuie la declanșarea a numeroase afecțiuni, chiar și a unor tipuri de neoplasme, provin adesea de la bacterii și paraziți localizați în organismul uman, la nivelul ficatului și al intestinului gros.

Microflora din colon conține însă și bacterii benefice, care dețin un rol foarte important în menținerea și stimularea sistemului imunitar al corpului nostru. Bacteriile benefice pot inhiba activitatea microorganismelor dăunatoare, producind nutrienți, ca de exemplu, acizi grași cu lanț scurt sau substanțe anti-tumorale.

Profesorul a observat că multe dintre fenomenele care fac parte din viața noastră cotidiană – terapia cu antibiotice, radiațiile electromagnetice, poluarea mediului, stres-ul, alimentația necorespunzătoare – pot avea un impact negativ asupra dezvoltării florei intestinale benefice. Astfel, se produce un dezechilibru care permite extinderea microorganismelor nocive, toxice pentru întregul nostru corp.

Aceasta suprapopulare a intestinului gros cu bacterii nocive este denumita DISBIOZĂ. Profesorul Khachatryan pornește de la premisa ca 90% dintre oameni, la nivel mondial, au un anumit grad de disbioză, ceea ce crează o predispoziție la o mare varietate de afecțiuni benigne, dar și neoplazii.

In accepțiunea sa este necesară amplificarea mecanismelor imunologice naturale ale organismului uman, redându-i acestuia capacitatea de autovindecare treptată la nivel celular. Acest proces normalizează activitatea tuturor organelor interne, obținându-se eliminarea condițiilor ce au dus la apariți bolilor corinice.

Programul de tratament propus curăță corpul pâna la nivel celular și îl ajută să își recupereze funcțiile pierdute.

Bazându-se pe acest principiu, Prof. Khachatryan a conceput un sistem brevetat de tratament, prevenție si conservare a sănătății pe care îl aplică in clinicile conduse de domnia sa, în Kazakstan, Rusia și, de foarte curând, în prima clinică europeană – PERFECT DETOX EFECT- din București.

CE FACEM IN CLINICA?

O „resetare” profundă a organismului cu tehnici și practici medicale unice si revoluționare

Procesul de detoxifiere pe care noi il aplicăm, este un proces medical profund de curațare completă a corpului. După efectuarea acestui tip de detoxifiere, practicăm o repopulare a colonului cu o floră bacteriană benefică, cu rol de apărare prin dezvoltarea unei bariere imunitare complete.

Folosind tehnici medicale cunoscute, îmbinate cu proceduri bazate pe ultimele cercetări in domeniu și pe invențiile profesorului Khachatryan curățăm, adaptăm corpul și il dotăm cu tot ce are nevoie pentru îmbunătățirea stării de sănătate și creșterea calității vieții.