Academician Profesor Doctor Ashot Khachatryan


Terapiile medicale aplicate în clinica noastră sunt bazate pe descoperirile științifice și brevetele profesorului doctor academician Ashot Khachatryan.
Ashot Khachatryan este medic, profesor, inventator emerit al Rusiei, laureat al Comitetului de Stat URSS al Academiei Ruse de Științe Medicale și Tehnice, Academician al Academiei Europene de Științe Naturale, Academician al Academiei Științe din New York, membru al Uniunii Jurnaliștilor din Rusia.

Activitățile științifice și medicale au legătură cu dezvoltarea și brevetarea de noi metode de tratament și de prevenire a diverselor boli. Acestea sunt aplicate sub forma unui program nou, eficient, terapeutic și recreativ al profesorului Ashot Khachatryan care se bazează pe tehnici care sunt unice în lume și care au fost brevetate atit în Rusia cit și în SUA.

Autor a peste 300 de articole științifice
100%
Deținător a peste 65 de brevete de invenție obținute în țară și în străinătate
100%
Membru a 3 instituții academice de prestigiu din Rusia, Germania și SUA
100%
Câștigător a 11 premii la expoziții internaționale pentru invențiile sale
100%
Autor a 9 cărți și monografii
100%
Peste 50.000 de pacienți tratați din 11 țări
100%

ACTIVITATI IMPORTANTE


  • El este autorul conceptului original al cauzelor cancerului, precum și al multor alte boli grave ale omului. El a dezvoltat și introdus cu succes, în practica clinică din SUA, Singapore și Polonia, noi metode de diagnosticare, tratament și prevenire a diferitelor boli incurabile în prezent.
  • Pe parcursul a 16 ani, peste 50 de mii de pacienți au făcut tratamente în clinica dr. Khachatryan din Novosibirsk – copii și adulți cu boli severe și incurabile (alergii ectopice, astm bronșic, psoriazis, disbioze, Parkinson, suferinte hepato-biliare, chiar si autism etc.). În urma acestor tratamente, îmbunătățirea s-a produs în 100% din cazuri, iar recuperarea completă în mai mult de 93% din cazuri.
  • Lucrările profesorului A. P. Khachatryan au fost dovedite și confirmate până în prezent și de alți cercetători și medici, și anume că dezechilibrul microflorei intestinale (disbioza) și invazia parazitară cunoscute ca: opisthorhioza, fascioloza hepatica, clonorchioza, strongylidoza, schistosoma, anisakidoza, tenioza, acanthocephaloza, giardioza etc., sunt cauza mai multor boli cronice.

1956

S-a născut la Yerevan într-o familie de medici.

1988

I-a fost acordat Premiul I al Comitetului de Stat pentru Invenții al URSS pentru dezvoltarea unei noi metode de diagnostic, recunoscută drept cea mai bună invenție a anului în toate domeniile științei și tehnologiei.

1998

Prin decretul președintelui Federației Ruse, i-a fost acordat titlul onorific „Inventatorul onorat al Rusiei” pentru activitatea sa fructuoasă în ceea ce privește cercetarea si inovarea în domeniul sănătății.

2004

Pentru realizările științifice și tehnice în domeniul sănătății, A. Khachatryan a obținut cel mai mare premiu al Academiei Europene de Științe Naturale – Marea Cruce, precum și medaliile lui R. Virchow și A. Schweitzer.

2003

I se acordă titlul de Profesor.
Fondează la Novosibirsk Academia Internațională de Sănătate, al carui președinte este.

2006

Pentru marile sale realizări în domeniul sănătății și reabilitării populației din Rusia, a primit cel mai înalt premiu al Academiei Ruse de Științe Medicale și Tehnice „Medalia de Aur A. Chizhevsky”.

1980

A absolvit Institutul de Medicină din Yerevan.

1989

A susținut teza de doctorat.

1992

A obținut titlul de doctor în științe medicale.

DIPLOME, CERTIFICATE, BREVETE