Hidratare

În terapiile pe care le aplicăm utilizăm apă transformată pe niveluri de hidrogenizare și alcalinizare diferite în funcție de afecțiunile tratate și de etapele tratamentului.
Tratarea apei se face în laboratorul clinicii cu ajutorul unui aparat denumit Aquaspectru care este inventat de Profesorul Khachatryan și care este omologat și în România la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.

Se produc 8 astfel de soluții care sunt utilizate în procedurile medicale aplicate.
Unele dintre aceste soluții se consumă direct de către pacient care, cel puțin pe perioada tratamentului, înlocuiște, consumul de apă obișnuită cu apa transformată.
Procesul pe care îl folosim noi în propriul laborator este un proces de hidrogenizare a apei alcaline în care numărul de ioni de hidrogen variază de la 200 până la peste 1000 pe unitatea de măsură.

Hidratare 1
Hidratare 2

Corpul uman conține apă în procent de 70%.

Orice fel de țesut din corpul nostru, piele ficat, rinichi, intestin etc. este alcătuit din celule care plutesc într-o mare de lichid. Acestă mare de lichid, dacă își recapătă parametri corecți pe care corpul uman în mod normal îi are la naștere, influențează în mod direct metabolismul intracelular, iar acel mediul intracelular resetându-se, devenind din nou un mediul benefic, oprește pur și simplu devierile de la valorile normale metabolice, creând în interiorul corpului un mediu în care orice fel de tumoră, virus, bacterie nu se mai poate dezvolta.