REZULTATELE METODEI DE DETOXIFIERE


Ne adresăm persoanelor care doresc să-și intrețină starea perfectă de sănătate, dar și persoanelor cu diverse patologii. Dintre afecțiuni, unele pot chiar disparea prin echilibrarea florei intestinale si a barierei imunitare deci a intregului organism, după cum alte boli mai grave se pot ameliora. Aceste rezultate sunt obținute cu metodele de detoxifiere aplicate la noi in clinică.
Pe parcursul cercetărilor sale, profesorul Ashot Khachatryan a observat că radicalii liberi și toxinele care contribuie la declanșarea numeroaselor afecțiuni, chiar și a unor tipuri de neoplasme, provin adesea de la bacterii și paraziți localizați în organismul uman, la nivelul ficatului și al intestinului gros.

Microflora din colon conține însă și bacterii benefice, care dețin un rol foarte important în menținerea și stimularea sistemului imunitar al corpului nostru. Bacteriile benefice pot inhiba activitatea microorganismelor dăunatoare, pot produce nutrienți, ca de exemplu, acizi grași cu lanț scurt sau substanțe anti-tumorale.

Profesorul a observat că multe dintre fenomenele care fac parte din viața noastră cotidiană – terapia cu antibiotice, radiațiile electromagnetice, poluarea mediului, stres-ul, alimentația necorespunzătoare – pot avea un impact negativ asupra dezvoltării florei intestinale benefice. Astfel, se produce un dezechilibru care permite extinderea microorganismelor nocive, toxice pentru întregul nostru corp.

Aceasta suprapopulare a intestinului gros cu bacterii nocive este denumita DISBIOZĂ. Profesorul Khachatryan pornește de la premisa ca 90% dintre oameni, la nivel mondial, au un anumit grad de disbioză, ceea ce crează o predispoziție la o mare varietate de afecțiuni benigne, dar și neoplazii.

In accepțiunea sa este imperativă amplificarea mecanismelor imunologice naturale ale organismului uman, redându-i astfel capacitatea de autovindecare.

Programul de tratament propus curăță corpul pâna la nivel celular și îl ajută să își recupereze funcțiile pierdute.

Conform studiului făcut de Prof. Khachatrian, apariția bolilor se produce odată cu blocarea parțială sau totală a funcției ficatului (“laboratorul” principal al corpului uman) și colonului.
Prin metodele de detoxifiere create ș brevetate de Prof. Khachatryan, afecțiunile care au la bază alterarea funcției hepatice și dereglarea metabolismului intestinal, se pot ameliora sau vindeca în funcție de vechimea și gravitatea lor.

Prin aceste metode s-au obșinut rezultate de success în următoarele boli:

• autoimune (poliartrită reumatoidă, spondilită, lupus sistemic, reumatisme inflamatorii)
• de nutriție (diabet zaharat insulinodependent, obezitate, subnutriție)
• gastro intestinale (disbacterioză, constipație cronică, rectocolite, ulcere și gastroduodenite, colon iritabil, dischinezia vezicii biliare, pancreatită, colită, diverse boli hepatice)
• alergice (diverse intoleranțe alimentare ca gluten și lactoză, uriticarie, rinite lergice și astm bronșic alergic la ambrozie sau puf de plop)
• dermatologice (psoriazis, dermatite atopice, eczeme, rozacee, acnee, micoze)
• dismetabolice (dislipidemii, gută)
• cardiovasculare (HTA, ateroscleroză, cardiopatii ischemice)
• patologii ORL (rinite, sinuzite)
• ginecologice (vaginite, salpingite)
• parazitare (opisthorchiasis, clonorchiasis, giardioza, helicobacter pylori)
• neurologice și psihiatrice (migrenă, autism, boala Parkinson, depresii). 

După una sau doua cure complete de detoxifiere și implant intestinal cu flora bacteriană benefică, simptomatologia acestor boli se ameliorează pe o perioadă lungă de timp sau poate dispărea complet.