SCĂDERE PONDERALĂ

Se obține cu ajutorul postului terapeutic cu rol de eliminare rapidă a toxinelor din organism, de refacere a potențialului electric celular, amplificând și menținând funcția de autoepurare celulară, având ca rezultat scăderea ponderală si echilibrarea funcțiilor endocrine.

Scadere Ponderala 1
Scadere Ponderala 2

Postului terapeutic presupune o înlocuire a alimentației obișnuite cu produse naturale care sunt 100% sigure pentru organism, ce vin să elimine din corp toxinele, metalele grele, paraziții și alți factori ce au blocat, agresat sau modificat metabolismul normal celular, restabilind potențialului energetic celular și echilibrul acido-bazic.

  • Echilibrul obținut duce la o pierdere în greutate și o regăsire a informației genetice asupra greutății corpului în condițiile unor funcții endocrine corecte.
  • Dupa încheierea unui proces de detoxifiere, corpul isi identifică singur si își selectează substanțele nutritive în deficit și le suplinește prin aport alimentar.
  • Singurul lucru care ramâne, este sa știe fiecare dintre noi „să asculte semnalele” propriului corp! Astfel se va menține pentru toată viața sănătatea și scăderea ponderală a masei corporale obținute!